Sucurile „Vii” pentru diabetici!

 

Un nou program exclusiv Sucul Viu, creat împreună cu nutriționistul nostru, Aissa Suciu!

 

O minune pentru organism, un ajutor de la natură pentru persoanele suferinde de diabet!

Venim în întâmpinarea clienților noștri cu nevoi speciale, cu combinatii echilibrate și apetisante de sucuri vii concepute special pentru nevoile voastre riguroase.

Am conceput o formulă revoluționară care vine în ajutorul menținerii unui nivel normal al inflației glucidice și în care am introdus alimente cu potențial nutritiv ridicat.

Am ținut cont de toate nevoile persoanei suferinde și deci vă oferim combinația potrivită care conține un aport normoproteic, hipoglucidic, bogat în fibre de înalta calitate, foarte puține zaharuri complexe, deloc zaharuri simple (cu excepția celor conținute în mod natural în fructe și lactate, dar în cantități rezonabile).

Prezența proteinelor în alcătuirea mesei reduce răspunsul glicemic. Fibrele alimentare reduc de asemenea efectul hiperglicemiant al unei mese și au un efect de încetinire important asupra absorbției glucidelor.

Este un program special ce necesită multă atenție din partea noastră! De aceea, programele vor putea fi comandate înainte cu o zi, doar telefonic : 0748029595

În timpul susținerii programului, nutriționistul recomandă consumarea în timpul unei zile a unei mese bogată în carbohidrați.

De asemenea, Sucul Viu vă ofera o consultație nutrițională GRATUITĂ, înainte de începerea programului!