HANGOVER RECOVERY – 5 SUCURI

De la: 80.00 lei

Golește
DESCRIERE PACHET

Un program destinat persoanelor care pierd o noapte și au o stare de mahmureală. Efectele alcoolului de după o noapte în care ai exagerat cu consumul sunt neplăcute și de lungă durată. Acest program de o zi, te ajută să elimini toxinele și te pune pe picioare.

Sucurile se consuma la un interval de 2 h intre ele.
VALABILITATE: 48 ORE

CONTINUT PACHET

1. BLACK LEMONADE

BENEFICII

Culoarea lui se datorează conținutului de cărbune activ, un puternic digestiv natural. Acționează ca un magnet în organism, atrăgând toxinele, metalele grele precum mercurul și gazele care provoacă balonare.

INGREDIENTE

Cărbune activ, lămâie, miere, piper cayene, portocală

INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G

80Kj valoarea energetică 19Kcal / Grăsimi : 0g / Din care saturati 0g / Carbohidrati 4,7g / 0g proteine / sare 0,03g

2. BALANCE

BENEFICII

Acest suc iți va prelungii bronzul, ilumina și hidatrează pielea.Este aliatul tău în frumusețe și în lupta cu colesterolul.Maca are efect aphrodisiac, stimulează memoria și reduce colesterolul.

INGREDIENTE

Măr, morcov, ghimbir, lămâie, maca

INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G

Valoarea energetică 168Kj 40Kcal / Grăsimi : 0g /Din care saturati 0g / Carbohidrati 9,2g / Din care zaharuri 5.5g / 0,7g proteine / sare 0,09g

3. DETOX JUICE

BENEFICII

Ajută la îmbunătățirea digestiei și la ameliorarea retenției de lichide din organism. Ananasul, bogat în vitamina C, B6, mangan, cupru, vitamina B1, acid folic, are proprietăți antiinflamatorii, purgative, detoxifiante, antidepresive și un efect revigorant. Marul este un fruct tonic, antiseptic intestinal, depurativ, care ne ajută să combatem insomniile, stările de nervozitate, surmenajul, într-un cuvânt, un aliment medicament.

INGREDIENTE

Ananas, ghimbir, lămâie, spanac, măr

INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G

Valoarea energetică 108Kj 25Kcal / Grăsimi : 0g / Din care saturați 0g / Carbohidrați 5,7g / Din care zaharuri 5,2g / 0,7g de proteine / sare 0,03g

4. GREEN MEDICINE

BENEFICII

Sucul din frunze de păpădie poate vindeca ulcerul și ajută la tratarea problemelor de rinichi sau afecțiuni ale vezicii urinare.
Ajută la scăderea tensiunii arteriale și consolidează eficient stomacul, ficatul și rinichii. Tratează cu succes problemele și tulburările de somn.

INGREDIENTE

Pere, struguri albi și negri, castravete, kale, spanac, pătrunjel, lămâie, păpădie

INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G

Valoarea energetică 156Kj 37Kcal / Grăsimi : 0g / Din care saturati 0g / Carbohidrati 8,6g / Din care zaharuri 7,2g / 0,6g proteine / sare 0,04g

5. ANTI AGEING

BENEFICII

Întărește sistemul imunitar. bogat în vitamina C, care te ajută să previi sau să combați răceala și, de asemenea, combate radicalii liberi care pot face ravagii în corpul tău. Conține și antioxidanți cu licopen și beta-caroten.

INGREDIENTE

Morcov, gref, portocala, turmeric, ghimbir

INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G

Valoarea energetică 183Kj 43Kcal / Grăsimi : 0g / Din care satureați 0g / Hidrați de carbon 10g / Din care zăhăruri 8,1 / 0,6g de proteine / sare 0,02g

PACHETE DETOX

Un pachet intensiv, dar usor de urmat chiar si intr-o zi solicitanta.

ABONAMENTE

Uite de grija comenzilor ia-ti pachetul tau detox cand vrei tu, unde vrei tu